Activiteiten

Activiteiten: 53

Pages

Bezoek aan het VELOMUSEUM.Brussels
23.11.2018
Deze tentoonstelling geeft een inkijk in de rijkdom van 150 jaar fietscultuur in Brussel in al zijn verschillende aspecten: van de fiets in het dagelijks leven en de lokale fietsnijverheid, tot de wielersport en de evolutie van de fietsinfrastructuur op de openbare weg.
GC De Markten
Brussel
Educatief
Bakushinta: Kortfilms, getuigenissen & lezingen
23.11.2018
Bakushinta, een Brusselse vzw die de Congolese cultuur en gemeenschap ondersteunt, organiseert tussen 6 en 30 november tal van activiteiten in De Markten rond de honderdjarige viering van WO I. Op 26 november kan je in De Markten terecht voor kortfilms, getuigenissen en andere activiteiten.
GC De Markten
Brussel
Educatief
Algemene vergadering voor iedereen
28.11.2018
Tweemaal per jaar organiseert De Markten een open Algemene Vergadering voor alle leden en geïnteresseerden. Tijdens deze vergadering belichten wij een aantal aspecten van onze werking.
GC De Markten
Brussel
Educatief
Expo: De vergeten strijd / Les oubliés des guerres
8.11.2018 - 30.11.2018
Deze tentoonstelling toont de bezoeker postkaarten, foto’s en authentieke documenten die het verhaal vertellen van de Congolese oud-strijders en hun families. Bakushinta, een Brusselse vzw die de Congolese cultuur en gemeenschap ondersteunt, organiseert tussen 6 en 30 november tal van activiteiten in De Markten rond de honderdjarige viering van WO I.
GC De Markten
Brussel
Tentoonstelling
Brussel Helpt: Spaghettislag
1.12.2018
De Markten doet mee aan Brussel Helpt! Kom op zaterdag 1 december spaghetti eten ten voordele van ToekomstATELIERdelAvenir, een praktijkgerichte zaterdagschool voor maatschappelijk kwetsbare jongeren uit Brussel.
GC De Markten
Brussel
Ontmoeting

Pages