Studentenjob: Brusselse Animator in het jeugdwerk

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 8 mei 2018 - 09:55

Hey Brusselse Animator in het jeugdwerk!

Zin om tijdens de zomervakantie de handen uit de mouwen te steken? Goesting om met jonge Brusselse ketten een leuk artistiek avontuur te beleven?

Ja?

speelweken De Markten

Dan zijn wij naar JOU op zoek! Tijdens de zomervakantie organiseren wij enkele leuke speelweken waarvoor we gemotiveerde Brusselse animatoren en animatrices zoeken.

Wat wordt er concreet van jou verwacht?
Je hebt een attest ‘animator in het jeugdwerk’
De activiteiten zijn reeds voorbereid, de groepen (3-6 jaar en 6-9 jaar) hebben vaste begeleid(st/e)rs. Jij stelt je flexibel op, en springt bij deze groepen bij afhankelijk van de activiteiten die die dag plaatsvinden.

We zoeken telkens twee animatoren / animatrices voor de week van:
2-7 juli, volgende speelweken worden dan georganiseerd: http://www.demarkten.be/activiteit/speelweek-de-puitprins en http://www.demarkten.be/activiteit/speelweek-kunst-puur-natuur
20-24 augustus, volgende speelweken worden dan georganiseerd: http://www.demarkten.be/activiteit/speelweek-artaffaire en http://www.demarkten.be/activiteit/speelweek-de-schoenen-van-jakob

Wat hebben wij te bieden?
-       Professionele begeleiding door mensen van Panta Rhei VZW, waarvan je nog heel wat kan leren! Het is jouw taak om hen te ondersteunen in hun werkzaamheden.
-       Een goedbetaalde studenten job (minimum €10 per uur, vergoeding is leeftijdsgebonden).
-       Een leuke werkomgeving (Gemeenschapscentrum De Markten, Oude Graanmarkt 5, 1000 Brussel): kijk eens op onze website voor meer informatie: www.demarkten.be.
-       Mogelijkheid om mee de eigen vakantiewerking van De Markten uit te werken en op te starten, avontuur & uitdaging verzekerd!

Voel je ’t al kriebelen? Stuur dan een kort CV (met je ervaring in het jeugdwerk) én waarom je graag bij ons wil werken voor 31 mei naar Jef. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jef.

jef.deyaert@demarkten.be of 0490 52 39 79