Word jij onze nieuwe collega?

Publicatiedatum: 
Vrijdag, 20 november 2015 - 10:00

GC De Markten zoekt een communicatiemedewerker.

De Vlaamse Gemeenschapscommissie zoekt en communicatiemedewerker (niveau B) en organiseert daarom een functiespecifiek aanwervingsexamen. 

Als communicatiemedewerker in een gemeenschapscentrum zorg jij ervoor dat mensen binnen en buiten de gemeente weten waar je gemeenschapscentrum voor staat en wat er zoal te beleven valt. Zo hou je onder andere de website en facebookpagina levendig, werk je een communicatiestrategie uit die bij het centrum past, zorg je ervoor dat er voor elke activiteit op tijd affiches en flyers worden gemaakt en boks je samen met vrijwilligers een huisblad in elkaar. Je werkt in een hecht team en werkt zowel strategisch als hands on in een diverse en dynamische context.

Solliciteren kan door het inschrijvingsformulier volledig en correct in te vullen, een CV, een motivatiebrief en een kopie van het vereiste diploma toe te voegen, uiterlijk op zondag 29 november 2015 en dit per mail op te sturen. Je online registratie geldt als indieningsdatum. Diploma dient als bijlage toegevoegd te worden om als geldig beschouwd te kunnen worden.

Meer info: http://www.vgc.be/vacatures