Zaalgebruik

spiegelzaal


ZALEN EN LOKALEN

De zalen en lokalen van De Markten staan ter beschikking voor gebruik door sociaal-culturele organisaties, verenigingen, privé-personen en anderen. De Markten beschikt over zalen met een capaciteit van 10 tot 120 personen en diverse gebruiksformules.

Een overzicht van de zalen in De Markten vind je hier.

Wegens personeelstekort kan u ons voor informatie over zaalgebruik en reservaties enkel bereiken via mail: zaalgebruik@demarkten.be

Niet gevonden wat u zocht? 
Op de website Cultuurcentrumbrussel.be vind je een overzicht van alle zalen per gemeenschapscentrum of kan je zoeken op capaciteit of functie van de zaal die je zou willen reserveren.

 

CATERING

Sinds kort werken we samen met Eat vzw voor de catering van uw evenement, activiteiten en vergaderingen. U kan niet alleen een broodjeslunch bestellen maar ze voorzijn oa. ook warme maaltijden, ontbijt, receptie(hapjes) en bufetten.

Eat vzw is een Brusselse Nederlandstalige organisatie die in het kader van de sociale economie verschillende horeca-initiatieven opstart en beheert. Eat vzw wil zo kansen creëren voor kwetsbare groepen en hen via werkervaring en opleiding laten doorstromen naar de reguliere arbeidsmarkt.

Tijdens weekends kunnen enkel grotere bestellingen worden aanvaard. Voor broodjes en kleine projecten kan u dan terecht bij restauranthouders in de buurt.

Catering kan u bestellen via deze link

Meer info: alain.van.laer@eatvzw.be


CAFE DE MARKTEN

Café De Markten is tijdelijk gesloten voor renovatiewerken. De bedoeling is dat het café voor de zomer opnieuw de deuren kan openen.

 

Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon zaalgebruik_infogids2016.pdf4.3 MB
Fotogalerij: 
spiegelzaal