Cinema De Markten: Casablanca

14.8.2020

Cinema De Markten: Casablanca

In augustus toveren we onze binnenkoer gedurende 2 weken om tot openluchtcinema.

Het recept is simpel: Tussen 11 en 23 augustus ontvangen we je graag op dinsdag-, woensdag-, donderdag en vrijdagavond voor een filmvertoning om 20u. Op zondagvoormiddag om 10u30 is er een film voor kinderen.

Op vrijdag 14 augustus staat 'Casablanca' geprogrammeerd:
Tijdens de Tweede Wereldoorlog runt de verbannen Amerikaan Rick Blaine een bar in Casablanca. Rick krijgt twee belangrijke douane-papieren in z'n bezit. Als de Nazi Strasser in Casablanca arriveert, doet de plaatselijke agent Renault alles om hem te plezieren: zo belooft hij dat hij ervoor zal zorgen dat de Tsjecho-Slowaakse verzetsleider Victor Laszo de stad niet uit zal komen om naar de VS te vluchten. Tot Rick's verrassing arriveert Laszlo in Casablanca met Rick's oude liefde Ilsa.

Algemene informatie

Thema: 
Podium
Wanneer: 

14.8.2020
van 20:00 tot 22:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum De Markten vzw
Oude Graanmarkt 5
1000 Brussel

Extra info: 

-> Bij regenweer blijven de cinemadeuren gesloten. -> GRATIS, reservatie VERPLICHT. Voor uw veiligheid is het aantal plaatsen beperkt. We zetten maximaal in op jullie welbevinden en garanderen dat alle hygiëne- en afstandsregels gevolgd worden. Het concert gaat door in openlucht op onze binnenkoer. -> Deelname is VERBODEN als je ziek bent, of 7 dagen voor de activiteit symptomen van COVID-19 verto

Prijs: 

Gratis

Cinema De Markten: Casablanca

Prijs

Gratis

Reservatie

GC De Markten
tel 02 512 34 25
demarkten@demarkten.be

Waar

Gemeenschapscentrum De Markten vzw
Oude Graanmarkt 5
1000 Brussel

Bereikbaarheid

metrolijn 1 en 5; halte Sint-Katelijne
tram 3, 4, 31, 32, 33 en alle nachtbussen; halte De Brouckère