Try-out: BXL Wild
uit met vlieg

BXL Wild

28.3.2021

Try-out: BXL Wild

Twee vrouwen zitten voor een caravan. Het is ochtend. De ene was al wakker, de andere is net opgestaan. Koffie? Thee? Een gesprek komt op gang, zoals de dag zich langzaam ontspint, in een lichte koortsachtige sfeer. Ze zullen bezoek krijgen vandaag.

We weten niet wie er zal langskomen, maar ze wachten alsof hun leven ervan afhangt. Het heeft iets Becketiaans, dat wachten op, maar in dit geval zijn het twee vrouwen die doen denken aan het duo van Laurel en Hardy of Thelma en Louise. Ze kunnen niet zonder elkaar maar vinden de ander soms onuitstaanbaar. En waar wonen ze eigenlijk?

De ene vrouw ontvluchtte een veel te gewelddadige man en zocht onderdak bij de andere. Nu leven zij samen. In veiligheid? Heeft het fysieke geweld plaats gemaakt voor de psychische dominantie? Herhaalt het machtsspel zich opnieuw? Is het leven een vicieuze cirkel?

De tragikomedie Kale bomen ruisen niet / Les arbres nus ne bruissent pas werd geschreven door de Nederlandse theaterauteur Magne van den Berg en vertaald naar het Frans door Esther Gouarné.

Algemene informatie

Thema: 
Theater, Podium
Wanneer: 

28.3.2021
van 9:00 tot 18:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum De Markten vzw
Oude Graanmarkt 5
1000 Brussel

Voor wie: 
Jongeren 15+, Gezinnen, Senioren, Volwassenen
Leeftijd: 

14-99 jaar

Extra info: 

De actrices Ina Geerts en Andréa Bardos zijn beide leden van het Brusselse acteurscollectief BXL WILD dat voorstellingen maakt waarin Nederlandstalige en Franstalige Brusselse acteurs samenwerken.

Prijs: 

Gratis

Try-out: BXL Wild

Prijs

Gratis

Waar

Gemeenschapscentrum De Markten vzw
Oude Graanmarkt 5
1000 Brussel

Bereikbaarheid

metrolijn 1 en 5; halte Sint-Katelijne
tram 3, 4, 31, 32, 33 en alle nachtbussen; halte De Brouckère