Activiteiten

Activiteiten: 35

Pages

Expo: Nieuwe gezichten

13.9.2019 - 24.10.2019

Deze expo toont het werk van jonge fotojournalisten uit de Lage Landen.

GC De Markten
Brussel
Tentoonstelling
Wijkverkenning met rondleiding Canal Grande

25.10.2019

Water blijkt opnieuw aantrekkelijk. Industriële sites worden gesaneerd, fabrieken verbouwd en herbestemd, nieuwe gebouwen opgetrokken. En er wordt gesleuteld aan de verbinding tussen het water en de stad.
We lopen rond het Becodok en bekijken hoe de industrie plaats maakt voor cultuur en wonen. Met Kanal in werf, Canal Wharf, Upsite, Toestand bij Thurn & Taxis en een gepland jeugdpark.

VOLZET

GC De Markten
Brussel
Educatief
Herfstworkout met Saskia op maandag

28.10.2019

Saskia geeft tijdens de herfstvakantie Cross training’. De training is een combinatie van verschillende sportdisciplines. Toegankelijk voor iedereen, dus breng gerust je vrienden mee!!

GC De Markten
Brussel
Educatief
Speelweek: Recyle art

28.10.2019 - 31.10.2019

Knutsel de gekste dingen met recyclagemateriaal. Wij voorzien heel wat materialen die je mag gebruiken. Heb je thuis nog leuke spullen liggen om mee te knutselen? Dingen die je anders zou weggooien? Breng ze zeker mee

FR -- Bricolez les objets les plus fous avec des matériaux recyclés.
ENG -- Make the craziest things using recycled materials.

GC De Markten
Brussel
Vakantie
uit met vlieg
Speelweek: Druk drukker drukst

28.10.2019 - 31.10.2019

Kan je iets drukken op een t-shirt, op een kei of op een ballon? Kom het te weten tijdens de herfstvakantie in De Markten, en leer drukken, schilderen en knutselen met allerlei gekke materialen en leuke technieken. FR -- Vous pouvez imprimer quelque chose sur un T-shirt, sur un pavé ou sur un ballon ? Pendant les vacances de Toussaint, venez le découvrir à De Markten. ENG -- Can you print someth

GC De Markten
Brussel
Vakantie
uit met vlieg

Pages