De Markten zamelt in!

Publicatiedatum: 
Donderdag, 3 december 2020 - 09:11

Tal van Brusselse organisaties roepen op om de meest kwetsbare Brusselaars een hart onder de riem te steken en donaties te doen. Wij zamelen voor hen in, en zorgen ervoor dat de ingezamelde spullen goed bij hen terechtkomen. We zoeken babyspullen voor NASCI vzw, slaapzakken voor Doucheflux, maandverband of stof voor BruZelle en luiers voor de Pamperbank van Brussel. Je kan ook nog steeds een Douchebon (€ 5) voor Doucheflux kopen aan ons onthaal.

We zoeken:

 • Babyspullen voor arme gezinnen via NASCI vzw: wasmiddel, zinkzalf, nieuwe fopspenen, poedermelk (NAN Optipro 1), nieuwe papflessen, pampers (nummer 2, 3, 4 of 5), verjaardagscadeautjes voor een eerste verjaardag.
  Meer info via deze link.
   
 • Het begint koud te worden en veel mensen moeten de nacht op straat doorbrengen - en ook de dag trouwens. Doucheflux heeft enorm veel vraag naar slaapzakken.
  Meer info via deze link.
  ->  Je kan ook een douchebon (€ 5) kopen aan ons onthaal, of per overschrijving via BE80 3630 2531 1077 met vermelding: ‘Solidaire Douche’
   
 • Maandverband of stof via BruZelle. BruZelle bindt de strijd aan tegen menstruele kwetsbaarheid. De maandverbanden worden uit de pakketten gehaald en in stoffen zakjes gestopt.
  Meer info via deze link.
   
 • Luiers, vooral maat 5 en 6, voor gezinnen in nood via de Pamperbank Brussel.
  Meer info via deze link.

Praktisch:
Je kan de spullen brengen naar ons onthaal, elke weekdag van 9 tot 17u.