Inschrijving en ticketing

Heb je een activiteit gezien waar je aan wilt meedoen? Leuk! Bij het evenement zelf vermelden we waar je kan inschrijven. Soms hoef je niet in te schrijven voor een evenement: dat zetten we er telkens bij. Ben je niet zeker of je moet inschrijven of niet? Contacteer ons

Inschrijven bij De Markten kan op twee manieren:

  • Online: via tickets.vgc.be/demarkten. Ken je het ticketing systeem nog niet? Bekijk de instructievideo in het Nederlands of Frans
  • Aan de balie: je kan langskomen aan onze onthaalbalie tijdens de openingsuren. Daar helpt een medewerker jou verder met je inschrijving. Je kan zowel cash als via bancontact betalen.

Veel activiteiten zijn gratis. Al het gratis aanbod staat zo aangeduid in het activiteitenoverzicht.

Activiteiten van het GC

Is de activiteit betalend? Dan staat de prijs bij de detailinfo, in een kadertje rechts van de titel. Bij de activiteiten die het gemeenschapscentrum zelf organiseert, is er telkens een basisprijs en een prijs tegen Paspartoe-kansentarief. Daarmee willen we iedereen de kans geven om deel te nemen, ook als je budget beperkter is.

Lees meer over Paspartoe. 

Vaak zijn er nog andere kortingstarieven of voordeeltarieven. Blijft het budget een drempel? Verschillende centra staan ervoor open om de prijs te bespreken.

Andere organisatoren

Organiseert het gemeenschapscentrum de activiteit niet zelf? Dan kunnen de prijzen afwijken. Heb je daar vragen bij? Neem dan contact op met de organisator, die telkens staat aangeduid in het activiteitenoverzicht en bij de detailinfo.