GEZOCHT: animatoren voor onze zomer speelweken

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 9 april 2019 - 01:39

Zin om tijdens de zomervakantie de handen uit de mouwen te steken? Goesting om in augustus een speelweek te begeleiden in De Markten? 
Dan zijn wij op zoek naar JOU! Tijdens de zomervakantie organiseren wij enkele leuke speelweken waarvoor we gemotiveerde Brusselse animatoren en animatrices zoeken. Je begeleidt niet alleen de speelweek, maar geeft ze ook zelf vorm van a tot z!

We zijn op zoek naar:

  • Gemotiveerde Nederlandstalige Brusselse jobstudenten die ervaring hebben in het jeugdwerk ((hoofd)animator attest of gelijkgesteld door ervaring in het jeugdwerk: leiding bij Chiro / Scouts / KSA / KLJ / …)

Wat wordt er concreet van jou verwacht?

  • Inhoudelijk opstellen, voorbereiden én begeleiden van een speelweek (het aanbod ligt al vast, zie onderaan in het document) voor 3 tot 6 of 6 tot 9 jarigen in de maand augustus.
  • Enkel voor het Danskamp (12-16 augustus) en het Vlogkamp (19-23 augustus) is er specifieke dans / video ervaring nodig. Motiveer deze ervaring goed in jouw motivatiebrief.

Wat hebben wij te bieden?

  • Een begeleidingstraject waarbij de speelweek grondig wordt voorbereid onder begeleiding van Jef, een ervaren instructeur in het jeugdwerk, voorbereidingstijd wordt ook vergoed.
  • Een goedbetaalde studenten job minimum €10 per uur (de vergoeding is leeftijdsgebonden).

Voel jij ’t al kriebelen? Stuur dan een korte CV (met je ervaring in het jeugdwerk), waarom je graag bij ons wil werken én de periode waarin je beschikbaar bent in augustus Jef vóór dinsdag 30 april

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jef.

 

Contact:
jef.deyaert@demarkten.be of 02 550 19 16
 

Fotogalerij: 
Bouwkamp 2019
Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon VACATURE - animatoren web - v2.pdf256.27 KB