GEZOCHT: begeleid(st)er taalatelier voor kinderen

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 9 april 2019 - 02:39

De Markten is op zoek naar een gemotiveerde begeleid(st)er die op zaterdagen tussen 10-12u en tussen 13-15u een groep van 3-6 jarigen wil begeleiden. Het taalatelier is een speel- / knutsel- / dans- / theater- / sport- /… atelier waarbij kleuters uit het Nederlandstalig onderwijs hun Nederlands kunnen oefenen. Je vertrekt hierbij steeds vanuit de noden en interesses van de kinderen, die vaak thuis geen Nederlands spreken, en werkt een programma uit op maat van de kinderen, waarin ze al spelenderwijs hun Nederlands kunnen oefenen in een omgeving die voor hen niet schools aanvoelt.

Wij zijn op zoek naar:

  • Gemotiveerde begeleid(st)ers met Nederlands als moedertaal.
  • Begeleid(st)ers met een pedagogische achtergrond (kleuteronderwijzer(s/essen), leerkrachten, opvoed(st)ers, …): kortom begeleiding met ervaring met kleuters van 3 tot 6 jaar.

We verwachten dat je:

  • Op zelfstandige basis (met de nodige begeleiding en ondersteuning vanuit De Markten) een creatief en fijn aanbod uitwerkt voor de kinderen. Voorbereidingstijd wordt forfaitair vergoed.
  • Het taalatelier begeleidt op zaterdag tussen 10 en 12u en / of tussen 13 en 15u. Tijdens schoolvakanties of feestdagen vinden er geen lessen plaats.

Wat hebben wij te bieden?

  • Een begeleidingstraject waarbij de inhoud en aanpak van het taalatelier worden voorbereid in samenwerking met Jef, stafmedewerker in De Markten.
  • Een goed betaalde job op zaterdag in één van de fijnste gemeenschapscentra van Brussel.
  • Een overeenkomst tot eind januari 2020, die verlengd kan worden tot juli 2020.
  •  

Voel je ’t al kriebelen? Stuur dan een kort CV (met je ervaring), een motivatiebrief (waarom wil je graag bij ons komen werken?), en je beschikbaarheden (kan je enkel in de voor- of namiddag, of kan je zowel voor- en namiddag lesgeven?) naar Jef vóór vrijdag 31 mei.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jef.

Contact:
jef.deyaert@demarkten.be of 02 550 19 16

Bijhorende documenten: