De Markten is UNDER CONSTRUCTION

De Markten is UNDER CONSTRUCTION

Tijdens het voorjaar van 2022 starten in De Markten verbouwingswerken: op het gelijkvloers aan de rode trap komt nieuw sanitair, het onthaal wordt uitgebreid en getransformeerd, de binnenkoer krijgt een complete make-over mét balkon en er wordt een noodtrap voorzien aan de Witte Zolder zodat we meer publiek kunnen ontvangen in onze theaterzaal. Waarna we jullie in 2023 ontvangen in een nieuwe De Markten!

Maar is De Markten dan gesloten?
Nee, tijdens de verbouwingswerken blijven we open! Onze eigen werking, cursussen en activiteiten gaan nog zoveel mogelijk door in De Markten. Ook kan je nog steeds een zaal huren bij ons. Sommige activiteiten verhuizen tijdelijk naar een andere locatie, dus check telkens even bij de betreffende vereniging.

De werken verlopen in verschillende fasen. Tijdens de eerste fase zal het sanitair op het gelijkvloers aan de rode trap en het onthaal worden aangepakt. Vanaf augustus start de tweede fase waarbij onze koer wordt getransformeerd en de noodtrap wordt geplaatst. Vanaf dan kan je het gemeenschapscentrum niet meer binnen via de grote poorten maar via de ingang van het café.

Heb je vragen of ben je de weg kwijt in De Markten? We onthalen jullie graag in ons mobiel onthaal op de binnenkoer of de stoep. Kom de volgende maanden dus nog eens extra genieten van onze binnenkoer die een fijne plek is om te genieten van een rustige groene oase in de stad.

De Markten is UNDER CONSTRUCTION