De week van de Klank in De Markten

Kom op zaterdag 4 februari naar De Week van de Klank in De Markten. We verwelkomen 2 workshops; ‘De Mysteries van de Taal’ van Catherine Delasalle en ‘Satangs & Mantra’s’ van ‘Eknath’ Erwin Vann, ‘Ramdas’ Mathieu Robert & Nicolas Chkifi.

Taal is een oh zo belangrijk, maar vaak ongekend deel van ons leven. In de workshop ‘De Mysteries van de Taal’ kan je je eigen taal leren voelen en verkennen door middel van bewegingen en geluiden, op een speelse en wat ongewone manier. Voor alle nieuwsgierigen die zichzelf beter willen leren kennen en de stem vanuit een nieuwe invalshoek willen benaderen.

Je hoeft geen zanger te zijn om aan de workshop ‘Satangs & Mantra’s’ deel te nemen, noch hoef je een ervaren yogi te zijn. Deze workshop is voor iedereen die samen Nada Yoga wil beoefenen. Nada Yoga bestaat uit het zingen van Mantra’s, Bhajans en Kirtans die lichaam, geest en ziel harmoniseren. Traditioneel wordt het zingen begeleid door het harmonium dat de melodie speelt en de tabla die de melodische en harmonische cyclus van de muziek ritmisch ondersteunt.

De Week van de Klank vindt plaats in Brussel van 30 januari tot en met 5 februari 2023. Je maakt op verschillende plaatsen in Brussel kennis met klank en geluid en dat op alle mogelijke manieren. Tijdens deze 13de editie zijn er onder meer expo’s, concerten, performances, lezingen, luistersessies, wandelingen en workshops die passen binnen het thema voor 2023: ‘de stem’. Alle activiteiten zijn gratis. Het volledige programma is te vinden op de website .