U vraagt, wij draaien - voorjaar 2024

De Markten is er voor u. En dus organiseren wij, op uw vraag, een greep uit het aanbod dat we van u kregen. De voorstellen kwamen van u, als Brusselaar, buurtbewoner, vaste klant of losse bezoeker van De Markten. Het resultaat is verrassend, boeiend, soms grappig, soms muzikaal, soms leerrijk, soms een beetje bizar, maar altijd interessant.

Zelf een leuk voorstel? Laat het ons weten via demarkten@demarkten.be

PROGRAMMA

6 april - Closet sale & concert
Veertien jonge Brusselaars verkopen hun kleding aan toegankelijke prijzen. Vanaf 16u geven verschillende lokale artiesten het beste van zichzelf tijdens gevarieerde live optredens.

12-13 april - Shaumus Shares a Story
Theatervoorstelling - Masterproef LUCA Drama. Shaumus deelt zijn interpretaties van de wereld rondom hem. Zijn verhalen spreken van een persoonlijke noodzaak en zoektocht naar balans.
Vrijdagavond 20u-21u / zaterdagnamiddag 14u-15u / zaterdagavond 20u-21u

29 april - KCB Jazz octet
Een repertoire van allerlei jazz-standards gearrangeerd en uitgevoerd door de (alumni)studenten van het KCB.

2 mei - Zinnefolee 'Tarara Boum Patei'
Een café-chantant in de sfeer van een oergezellig café. De Zinnefolee, een te gekke bende die zingt zoals ze gebekt is, soms met een vleugje nostalgie, soms met een grote mond. 

15 mei - Schaaktoernooi
Haal je beste skills naar boven tijdens onze schaaknamiddag!

30 mei - ZenneQuartet
Het ZENNE Quartet, een eigentijds Brussels strijkkwartet, combineert in dit programma een 19de-eeuws meesterwerk van Mendelssohn met composities van Florence Price en Giovanni Sollima.