Ticketverkoop Bal Tribunal van start

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 22 mei 2018 - 03:20

Op 20, 21, 22, 23 en 24 juni speelt Forsiti'A, samen met Café Marché, hun nieuwe voorstelling Bal Tribunal in De Markten. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar.

Bal Tribunal

Bal Tribunal (ondertitel: l'accusé tombait du ciel / de beklaagde met vleugels van papier) is de nieuwe voorstelling van Forsiti'A (ons sociaal-artistiek huisgezelschap) in samenwerking met Café Marché.

Forsiti’A en Café Marché huizen allebei in De Markten, wederzijds respect en nieuwsgierigheid naar elkaar & elkaars werk was er al langer. Daaruit groeide ook ‘de goesting’ om samen te werken en op scène te staan. In 2018 wordt daar eindelijk werk van gemaakt en onder begeleiding van regisseur François Kah en dirigent Guido Schiffer werden de afgelopen maanden muren afgebroken en bruggen geslagen tussen de 2 groepen. Het resultaat kan je volgende maand komen aanschouwen in De Markten.

In februari ging de groep aan het werk om een nieuwe, ambitieuze productie op poten te zetten. De inhoud van de voorstelling werd gekleurd door de arrestatie en opsluiting van een van Forsiti’A-leden in het Centrum voor Illegalen te Merksplas na een banale identiteitscontrole. Het spreekt voor zich dat dit nieuws insloeg als een bom en het gevoel van machteloosheid bij het aanschouwen van zijn lege plek aan tafel en op scène erg confronterend was en blijft. 

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via de website: https://tickets.vgc.be/ticketingActivity/subscribe/MAR_2018_BALTRIB

Speeldata20, 21, 22, 23 juni om 20u30 / 24 juni om 15u30

Meer info: www.forsitia.org of via facebook

 

Fotogalerij: 
repetitie
repetitie
repetitie
repetitie
repetitie