Vacature animator in het jeugdwerk – herfstvakantie 2019 maandag 28.10 – donderdag 31.10

Publicatiedatum: 
Donderdag, 19 september 2019 - 12:34

Zin om tijdens de herfstvakantie 2019 de handen uit de mouwen te steken? Goesting om eind oktober een speelweek te begeleiden in De Markten? Ja?

Dan zijn wij op zoek naar JOU! Tijdens de herfstvakantie organiseren wij enkele leuke speelweken waarvoor we gemotiveerde Brusselse animatoren en animatrices zoeken. Je begeleidt niet alleen de speelweek, maar geeft ze ook zelf vorm van a tot z!

We zijn op zoek naar:
- Gemotiveerde Nederlandstalige Brusselse jobstudenten die ervaring hebben in het jeugdwerk ((hoofd)animator attest of gelijkgesteld door ervaring in het jeugdwerk: aantal jaren in leiding bij Chiro / Scouts / KSA / KLJ / …)

Wat wordt er concreet van jou verwacht?
- Inhoudelijk opstellen, voorbereiden én begeleiden van een speelweek (het aanbod ligt al vast, zie verder) voor 3 tot 6 of 6 tot 9 jarigen.

Wat hebben wij te bieden?
- Een begeleidingstraject waarbij de speelweek grondig wordt voorbereid onder begeleiding van Jef, een ervaren instructeur in het jeugdwerk, voorbereidingstijd wordt ook vergoed.
- Een goedbetaalde studenten job (de vergoeding is leeftijdsgebonden).
- Twee leuke speelweken die jij mag uitwerken, één voor 3 tot 6 jarigen (klik hier voor meer info) en één voor 6 tot 9 jarigen (klik hier voor meer info).

Voel jij ’t al kriebelen? Stuur dan een korte CV (met je ervaring in het jeugdwerk), waarom je graag bij ons wil werken én de leeftijd die je liefst zou begeleiden naar Jef vóór zondag 6 oktober. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jef.

Contact en meer info: 
Jef Deyaert
Cultuurfunctionaris GC De Markten - Oude Graanmarkt 5, 1000 Brussel
jef.deyaert@demarkten.be of 02 550 19 16
Meer informatie over ons gemeenschapscentrum vind je hier terug: www.demarkten.be