Vacature: Animator speelweken zomervakantie

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 2 maart 2021 - 03:18

Werk jij graag met kinderen? Zin om tijdens de schoolvakantie de handen uit de mouwen te steken? Goesting om speelweken te begeleiden in De Markten? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

De Markten (het gemeenschapscentrum van Brussel stad) organiseert tijdens de zomervakantie artistieke stages voor Brusselse jongeren uit de buurt. Deze stages worden uitgewerkt en begeleid door artistieke Brusselse studenten. Ben jij filmstudent, danser, aanstormend radiotalent, acteur, geluidskunstenaar of muzikant (en nog zoveel meer)? Heb jij zin om jouw passie door te geven aan andere Brusselse jongeren tijdens de zomervakantie? Laat het ons weten!

Wij zoeken: 
Gemotiveerde Nederlandstalige Brusselse jongeren die van aanpakken weten, én ervaring hebben in het jeugdwerk: (hoofd)animator attest of gelijkgesteld door ervaring in het jeugdwerk (aantal jaren in leiding bij Chiro / Scouts / KSA / KLJ / …).

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Wij zijn op zoek naar animatoren en hoofdanimatoren
  Hoofdanimatoren: stellen op voorhand een uitgebreid programma op in samenwerking met een medewerker van De Markten.. Tijdens de speelweek zijn de hoofdanimatoren verantwoordelijk voor hun groep, en sturen ze de animatoren aan tijdens het uitvoeren van het programma. Hoofdanimatoren staan ook in voor het contact met de ouders ’s ochtends en ’s avonds.
  Animatoren: begeleiden mee de speelweek, en zorgen ervoor dat de kinderen een fantastische week beleven die ze nooit zullen vergeten.  
 • Een speelweek begeleiden tijdens in augustus.
  Data zomervakantie: 2-6 augustus (leeftijdsgroepen: 2,5-4, 4-6 en 6-8 jaar), 9-13 augustus (leeftijdsgroepen: 2,5-4, 4-6 en 6-8 jaar), 16-20 augustus (leeftijdsgroepen: 2,5-4, 4-6 en 10-12 jaar) en 23-27 augustus (leeftijdsgroepen: 2,5-4, 4-6 en 10-12 jaar).
 • Voor animatoren die tijdens de zomervakantie werken: aanwezigheid tijdens de startdag op donderdag 1 juli. 

Wat hebben wij te bieden? 

 • Een begeleidingstraject waarbij de stage grondig wordt voorbereid onder begeleiding van Jef, een ervaren instructeur in het jeugdwerk, voorbereidingstijd wordt ook vergoed.
 • Een goedbetaalde studentenjob.

 

Hoe solliciteer je?
Per mail aan Sanna El Kbiach via: cursussen@demarkten.be.
Voel jij ’t al kriebelen? Stuur ons een e-mail met als onderwerp: 'Sollicitatie animator speelweken 2021’. 
Solliciteren kan tot vrijdag 30 april.

 1. Voeg jouw  CV  toe als bijlage (vermeld hier zeker jouw ervaring in het jeugdwerk)
 2. Voeg een  korte motivatiebrief  toe als bijlage (vertel waarom je graag in De Markten wil werken deze zomer? Als je niet graag schrijft mag je altijd een video-/audiofragment inzenden (niet via WeTransfer). 
 3. Laat ons daarnaast weten  wanneer je beschikbaar bent  én  welke leeftijdsgroepen  je het liefst wil begeleiden.


Meer informatie over deze vacature?
Jef Deyaert: 0490 52 39 79