Vacature: Begeleid(s)ter taalatelier

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 2 maart 2021 - 02:44

Het taalatelier is een speel- / knutsel- / dans- / theater- / sport- /… atelier waarbij kleuters uit het Nederlandstalig onderwijs hun Nederlands kunnen oefenen. Je vertrekt hierbij steeds vanuit de noden en interesses van de kinderen zelf, die vaak thuis geen Nederlands spreken. Je werkt een programma uit op maat van de kinderen, waarin ze al spelenderwijs hun Nederlands kunnen oefenen in een omgeving die voor hen niet schools aanvoelt.

Wij zoeken: 

  • Gemotiveerde begeleid(st)ers met Nederlands als moedertaal. 
  • Begeleid(st)ers met een pedagogische achtergrond (kleuteronderwijzer(s/essen), leerkrachten, opvoed(st)ers, …: kortom begeleiding met ervaring met kleuters van 3 tot 6 jaar en/of een artistieke achtergrond. 
  • Bij voorkeur begeleid(st)ers die als student(e) ingeschreven kunnen worden.

Wat wordt er van jou verwacht? 

  • Op zelfstandige basis (met de nodige begeleiding en ondersteuning vanuit De Markten) een creatief en fijn aanbod uitwerken voor de kinderen. Jouw voorbereidingstijd wordt forfaitair vergoed.  
  • Begeleiden van het Taalatelier op zaterdag tussen 10u en 12u en tussen 13u30 en 15u30. Tijdens schoolvakanties of feestdagen vinden er geen lessen plaats. 

Wat hebben wij te bieden? 

  • Een begeleidingstraject waarbij de inhoud en aanpak van het taalatelier worden voorbereid in samenwerking met Jef, stafmedewerker in De Markten. 
  • Een goed betaalde job op zaterdag in één van de fijnste gemeenschapscentra van Brussel.
  • Een overeenkomst tot eind juni 2021, mogelijkheid tot verlening van september 2021 tot juni 2022. 

Hoe solliciteer je?
Per mail aan Sanna El Kbiach via: cursussen@demarkten.be.
Stuur ons een  e-mail  met als  onderwerp: 'Sollicitatie Taalatelier 2021’. 
Solliciteren kan tot vrijdag 30 april.

  1. Voeg jouw  CV  toe als bijlage (vermeld hier zeker jouw ervaring)
  2. Voeg een  korte motivatie brief  toe als bijlage (vertel waarom je graag in De Markten wil werken? Als je niet graag schrijft mag je altijd een video-/audiofragment inzenden (niet via WeTransfer).

Meer informatie over deze vacature?
Jef Deyaert: 0490 52 39 79