Sociaal-artistiek project Forsiti'A

Forsiti'A is het sociaal-artistieke project van De Markten en Hobo, een dagcentrum voor thuislozen. De twee organisaties hebben een lange geschiedenis van samenwerking maar hun gezamenlijke theaterprojecten leidden tot succesvolle producties en gingen een eigen leven leiden. De oprichting van Forsiti’A was een logische, volgende stap. 

De naam vindt zijn oorsprong in het kleine gele bloempje dat elk jaar de lente roept en tuinen en parken kleurt. Forsiti’A is een bonte mix van mensen, elk met hun eigen achtergrond en kwaliteiten die een geheel eigen dynamiek geven aan het traject en aan de producties. Stadsbewoners met een grote passie voor theater die vanuit hun kracht de productie vertalen en invullen op een directe manier, zonder pretentie, daar draait het om. 

Begin 2015 werd de samenwerking versterkt met de toevoeging van nieuwe partner Link=Brussel, een vzw uit de buurt die zich inzet voor kansarmen en laaggeschoolden. 

Het gezelschap wisselt al eens van bezetting, maar staat open voor iedereen die ambitie heeft om op de planken te staan. Ben je zelf ook gebeten door de artistieke microbe en zegt het je wat om deel te nemen aan een volgend project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 

E-mail: theaterforsitia@gmail.com  
Tel.: 02/512 34 25 - 0472/74 16 64 

Volg het gezelschap ook via Facebook en de blog